Auto laten poetsen

Wilt u uw auto laten poetsen? Voor een complete revisie van personen- en bedrijfswagens, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Dan bent u bij de Car Care Expert aan het juiste adres. Meer dan alleen poetsen! Want ons poetsbedrijf is een gespecialiseerd bedrijf dat gebruik maakt van de modernste technieken. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in het verwijderen van vervuiling en kleine beschadigingen door bijzondere oorzaken. Denk bijvoorbeeld aan verfnevel en verfspatten, metaaldeeltjes of afzettingen van vervuilde lucht en industriële emissies die na verloop van tijd aan de buitenkant van de auto zijn blijven plakken.

Auto laten poetsen

Wij zijn een poetsbedrijf die uw auto vakkundig reinigen om u voertuig er weer als nieuw uit te laten zien. Onze kracht is dat we echt met de hand wassen en de juiste producten gebruiken om uw auto super schoon en er weer als nieuw eruit te laten zien. Wij poetsen niet even snel uw auto met een doek en een stofzuiger! Nee, we besteden persoonlijke aandacht aan uw voertuig! Door onze professionele behandeling laten we u voertuig er weer als nieuw uitzien, van binnen en van buiten.

Verkoopt u binnenkort een auto? laat hem dan eerst professioneel wassen poetsen en polijsten! Als u uw auto gaat verkopen of vervangen, is het raadzaam deze eerst grondig schoon te maken. Het is geen geldverspilling, integendeel! Uit recent ANWB-onderzoek is gebleken dat na een grondige schoonmaak de waarde van de auto met minimaal € 500,- stijgt. Afhankelijk van het soort auto kost de schoonmaak ongeveer een kwart hiervan €125 euro. Snelle service: Omdat het verlangen naar uw auto vervelend is, garanderen wij een snelle en uitmuntende service.

poetsbedrijf, auto laten poetsen

Autopoetsbedrijf Car Care Expert in Zwanenburg verwijdert krassen zonder te spuiten. Wij bieden een oplossing om uw krassen snel te herstellen. Wij zorgen ervoor dat krassen op uw auto, motor, caravan of boot niet of nagenoeg onzichtbaar zijn. We kunnen ongeveer 80% van de krassen repareren tegen een fractie van de kosten van een traditionele autospuiter.

Een auto bezitten is een waardevol bezit. Het is logisch om de auto zolang mogelijk in goede staat te houden. Regelmatig en goed onderhoud is erg belangrijk. Zo kunt u niet alleen de lak van uw auto controleren op eventuele onvolkomenheden, maar deze ook direct behandelen voordat ze de lak van uw auto ernstig beschadigd. Alleen uw auto schoonmaken is echter niet altijd voldoende. U beschikt immers niet over de juiste apparatuur en producten om uw auto grondig te reinigen. Bij Car Care Expert het autobedrijf in Zwanenburg snappen we dat als geen ander. In sommige gevallen is er gewoon meer nodig dan alleen schoonmaken. Wij zorgen niet alleen voor een perfecte reiniging van uw auto van binnen en van buiten, maar besteden ook veel aandacht aan de details ervan.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag